FrigoTerm


Tunel de Congelare Rapida

Tunel de Congelare Rapida

Tunelurile Frigorifice de Congelare Rapida (soc) sunt spatii cu temperatura controlata, ale caror instalatii frigorifice realizeaza int-un timp scurt temperatura necesara produselor proaspete ce urmeaza a fi congelate conform procesului tehnologic alimentar.

Randamentul si costul scazut de exploatare este dat de:

- temperatura initiala a produsului

- grosimea panourilor termoizolante

- volumul camerei frigorifice, dat de dimenisiunile acesteia (L x l x H)

- mediul in care este construita incinta, in spatiu deschis sau in interiorul unei cladiri (hala, magazin)

- timpul de ajungere la temperatura necesara (timp de congelare rapid-soc, timp de congelare mediu)

- determinarea corecta a kilovatilor frigorifici pentru compresor

 

Dimensiunile Tunelului de Congelare se stabilesc de catre beneficiar in functie de volumul transelor de produse pe masura ce acestea ies din procesul de productie. Transa respectiva este congelata rapid in Tunelul de Congelare, urmand a fi depozitata pentru mentinere intr-un alt spatiu frigorific mai mare, depozit congelare.

 

Depozitul de congelare este o Camera Frigorifica de Congelare - Mentinere cu dimensiuni mai mari decat ale Tunelului de congelare Rapida. In Camera Frigorifica de Congelare* poate fi astfel depozitata o cantitate mare de produse deja congelate spre a fi mentinute la o temperatura de congelare constanta pana la distributia catre clientii finali ai beneficiarului.

 

 

Pentru determinarea precisa a capacitatii instalatiei frigorifice si a pretului real este necesara completarea cat mai corecta si completa a parametrilor tehnici.

Click pe link-ul de mai jos pentru a afla pretul:

http://utilajefrigorificeutf.ro/formular-comanda-camere-frigorifice-2/

 

*Temperatura de congelare-mentinere, intr-un spatiu izolat corespunzator, necesita un consum de energie electrica moderat chiar si pentru camerele frigorifice de congelare cu dimensiuni medii si mari.

lei

Tunel de Congelare Rapida

Tunel de Congelare Rapida

Tunelurile Frigorifice de Congelare Rapida (soc) sunt spatii cu temperatura controlata, ale caror instalatii frigorifice realizeaza int-un timp scurt temperatura necesara produselor proaspete ce